Over Godefotos

Goderie Fotografie is een jong bedrijf met veel ervaring in huis. De oprichter: Roy Goderie (1968), is al 25 jaar intensief met fotografie bezig. Begonnen met reisfotografie, maar zich gaandeweg gespecialiseerd in het fotograferen van mensen in de ruimste zin van het woord. En tot op de dag van vandaag is dat ook de specialisatie van Goderie Fotografie. Wij verzorgen de fotografie van amateur en professioneel theater, optredens, evenementen en festivals. Daarnaast hebben wij ons toegespitst op portretfotografie en dan met name het portretteren van ouderen en kinderen. Maar natuurlijk kunt u, mocht u niet in deze leeftijdscategorieën vallen, ook voor uw portretten of reportage bij ons terecht.

Daarnaast verzorgen wij graag foto’s van uw bruiloft of van andere belangrijke gebeurtenissen. U kunt daarbij denken aan de 1e communie, zwangerschap e.d. Ook verzorgen wij het fotograferen van die laatste belangrijke gebeurtenis: de uitvaart of crematie.Verder zijn er mogelijkheden voor het fotograferen van uw geliefde huisdier, het verzorgen van productfotografie en het in opdracht verzorgen van specifieke fotografische opdrachten, reportages e.d. Zo hebben wij met enig succes en tot tevredenheid van onze opdrachtgevers de fotografie ten behoeve van diverse websites verzorgd.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak: elke opdracht wordt persoonlijk en in detail doorgesproken met de opdrachtgever. Tussentijdse aanpassingen zijn altijd mogelijk. Ook wat betreft onze prijsberekening zijn wij flexibel, er zijn verschillende mogelijkheden: uurtarief, vast bedrag of afspraken met betrekking tot de afname van bepaalde hoeveelheden foto’s (met name interessant voor (amateur)theater verenigingen!). Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden, prijzen of voor het verstrekken en/of bespreken van opdrachten of het aanvragen van een offerte nodigen wij u dan ook van harte uit om even persoonlijk contact op te nemen. Dat kan per email via info@godefotos.nl of telefonisch via de nummers 070-3940911 of 06-12507706